info

STELLINGTOUR

Beleef de Stelling van Amsterdam met uw smartphone of tablet

Onze iPhone app halen we nu uit de appstore. Al een jaar vraagt de iPhone bij gebruik om een update, maar nu is het echt over. Er is geen budget om deze bij te werken en dat is niet erg. Er zijn nu andere mogelijkheden.

 

De app vanaf 2009 ontwikkeld en  sinds 2010 beschikbaar is echt niet meer te updaten. We waren er vroeg bij maar dat betekent ook dat je een concept maakt dat later door betere apps ingehaald wordt. Dat is niet erg, het avontuur was groot, én het concept is zo sterk dat het nu kan blijven bestaan.

 

We blijven in  iziTRAVEL en wellicht in de toekomstgaan we naar andere platforms.

 

 

 

De StellingTour verbindt met behulp van de digitale tours cultureel erfgoed, geschiedenis, werelderfgoed, kunst, kunsteducatie en cultuureducatie op een natuurlijke manier met elkaar.

 

Wij maken de StellingTour in verschillende apps beschikbaar. Aan u de keuze waarop u de StellingTour wilt bekijken.

 

 

 

 

Op verschillende apps beschikbaar

De iphone.app verdwijnt

Openluchtmuseum De Stelling van Amsterdam

 

 

 

Het accent binnen de Abellife app is toegankelijkheid, tourisme en recreatie. Daarom zijn nu twee lichte varianten gemaakt met materiaal uit de StellingTour. Bent u wel geïnteresseerd, maar wilt u een meer recreatieve ervaring, dan kiest u voor de routes in Abellife.

 

Abellife  bevat nu een gratis kinderwandelroute (8 km) met als startpunt Fort aan de Drecht (Uithoorn) en een fietsroute (24 km) met als startpunt Fort Bezuiden Spaarndam. Naast deze twee routes zullen er in 2015 nog 8 digitale routes beschikbaar komen.

 

Zoek binnen Abellife op Stelling van Amsterdam.

Download de gratis AbelLife App voor iPhone en Androidstoestellen. In deze App koopt u en beheert u de AbelLife belevingen voor de leukste dagjes uit. In de App een GRATIS bonus van 6 uitjes.

 

 

 

 

 

We bieden je de StellingTour voor je smartphone of tablet via izi.TRAVEL.

 

Izi.TRAVEL zal je helpen om geweldige verhalen te ontdekken en de leukste dingen om te doen. Er staan ook andere routes in.

 

Je kan de izi.TRAVEL app downloaden via de Apple Store (iPhone of iPad), Google Play Store (Android) of de Windows Store. Na de installatie zoek je op ‘StellingTour.  We raden je aan om de rondleiding voor je bezoek te downloaden, zodat je niet online hoeft te zijn om het te kunnen gebruiken.

Zo installeer je de izi.TRAVEL-app:

download de gratis izi.TRAVEL-app door naar izi.TRAVEL/app te gaan op je smartphone of tablet

Accepteer locatiediensten

Zoek op StellingTourm download de route en veel plezier!

 

 

izi.TRAVEL

 

Abellife | lekker wandelen?

Schrijf in op onze nieuwsbrief

De StellingTour is ontwikkeld in opdracht van de Provincie Noord Holland